Sinä olet tärkeä

Sinä olet
tärkeä

Tervetuloa Pispalan Mummulaan

Laita silmäsi kiinni, hengitä syvään sisään ja ulos. Anna muistojen täyttää ajatuksesi. Kävelet ovesta sisään, tiedät tulevasi mummulaan. Miltä sinusta tuntuu?

Keskity hetkeksi tuohon tunteeseen, anna lämmön täyttää ajatuksesi ja anna hymyn nousta huulillesi. Vastaasi tulvivat tuoksut – mummu on leiponut kanelipullaa sinua odotellessaan. Ja ennen kuin huomaatkaan, mummu on kietonut sinut lämpimään syleilyynsä, silittää hellästi hiuksiasi ja kysyy: ” Mitä kuuluu, oletko syönyt?” Viivähdät hetken ja jatkat taas matkaasi kuin uudelleen syntyneenä. Sellainen paikka Mummula on!

Mummulan toiminta perustuu juuri siihen tunteeseen, että sinä olet tärkeä.

Minä olen sinulle läsnä, hellin, huolehdin, kuuntelen, täytän ajatuksesi lämmöllä ja jos siltä tuntuu niin halaan huolet pois. Nauran kanssasi, itken kanssasi ja ennen kaikkea tarjoan sinulle hetken irtioton arjen harmaudesta.

Tule hoitolaani hieman ennen hoitoaikaasi, jotta ehdit vetää villasukat jalkaasi, istahtaa hetken rentouttavassa ympäristössä nauttien lämmintä juotavaa. Hengähdä syvään, jätä huolet ulko-oven taakse ja tunne, että olet Mummulassa.

Minä olen neljän lapsen äiti ja toistaiseksi yhden prinsessan mummu. Koulutukseltani olen farmaseutti, kosmetologi ja mindfulness-ohjaaja. Tärkeimpänä kouluna olen aina pitänyt vanhemmuutta, joka on kasvattanut minua enemmän kuin mikään muu koulu. Mummuja olen aina pitänyt suuressa arvossa, sillä heissä on sitä syvää viisautta, hellyyttä ja lämmintä läsnäoloa, jota me kaikki tarvitsemme. Nöyränä otankin vastaan tuon mahtavan manttelin, mitä minulle on tarjottu.

 Sydämellisesti tervetuloa Pispalan Mummulaan!

Heidi Anttila 

Heidi Anttila on Pispalan Mummulan mummu
Pispalan Mummulassa on lämmin tunnelma