Kasvohoidot

Stressitön iho on kaunis

Kasvohoito tehokkaasti:
Mummu syväpuunaa naaman/selän

Alkupuhdistus, ultraääni-kuorinta, klassinenhieronta, naamio, jonka aikana päähieronta ja aktiivinen rentoutus. Lopuksi hoitavat tuotteet.

Kasvot

Hinta: 94 € (sis. alv. 24%)
Kesto :1 h 15 min

Selkä

Hinta: 99 € (sis. alv. 24%)
Kesto: 1 h 30 min

Lue lisää

BiON-ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen – sekä acne rosacean hoitoon.

Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla – yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa.

Puhdistuksessa käytetään ultraäänen tehoa, jonka ääniaallot nostavat ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan. Hoidon jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja puhtaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa vielä puhdistautumista ja parhaat tulokset saadaankin sarjahoidolla.

  • Hoito sopii kaikille ihotyypeille
  • Pintakuivalle, elottoman oloiselle, samealle iholle
  • Tukkoiselle ja epäpuhtaalle iholle
  • Hellävarainen puhdistushoito kipuherkälle
  • Migreeni, epilepsia, sähköyliherkkyys, hyvin herkästi reagoiva iho, haavat, tulehdukset, märkivä akne, tarttuvat ihotaudit, roacuttan-kuuri ja voimakas taipumus couperosaan.
  • Jos mietit hoidon soveltuvuutta, ota yhteyttä!
  • Hoitopäivänä tulee välttää saunomista, hikoilua ja uimista.
  • Hoidon jälkeen ei kannata jatkaa/aloittaa suoraan tehokkaimpien hoitotuotteiden käyttöä.

Pispalan Mummulan kasvohoidot

Varaa aika

Varaa aika Pispalan Mummulaan ajanvaraussivun kautta tai soittamalla mummulle numeroon 040 5928 499. Puhelinvarauksissa huomioithan, että puheluihin vastataan kun hoidoilta ehditään. Tarvittaessa jätä siis viesti vastaajaan, niin mummu soittaa sinulle takaisin.
2022-12-12T16:02:23+02:00
Go to Top