Kasvohoidot

Stressitön iho on kaunis

Kasvohoito tehokkaasti:
Mummu nipistelee naamaa/selkää

Alkupuhdistus, kuorinta, höyrylämmitys, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio. Naamion aikana päänhieronta ja aktiivinen rentoutus. Hoitavat tuotteet.

Kasvot

Hinta: 1 h 15 min
Kesto: 94 € (sis. alv. 24 %)

Selkä

Hinta:  1 h 30 min
Kesto: 99 € (sis. alv. 24 %)

Lue lisää

Mekaanisessa ihonpuhdistuksessa lämmitetyltä iholta poistetaan mustapäitä, komedoita sekä miliumeja käyttäen apuna komedorautaa. Ihon puhdistaminen mekaanisesti on vanha menetelmä sekä myös erittäin tehokas hoitomuoto, mutta valitettavasti myös hieman kivulias.

BiON-täsmähoitotuotteet ovat täysin ainutlaatuisia markkinoilla. Tuotteiden huomattavan runsas kasvi – ja yrttiuutteiden, AHA-happojen, hivenaineiden, marja – ja hedelmäentsyymien sekä antioksidanttien määrä rauhoittaa hetkessä ihossa esiintyvät tulehdukset ja epäpuhtaudet. Täsmähoitotuotteet ylläpitävät ihohuokosten ja ihon täydellistä puhtautta, samalla luoden iholle vahvan vastustuskyvyn aknebakteereita, tulehduksia, epäpuhtauksia ja mustapäitä vastaan.

  • Iholle, jolla komedoita (musta- tai valkopää), miliumeja
  • Kipua pelkäämättömälle
  • Tuloksia hakevalla
  • Ihon mekaanisen puhdistuksen voi tehdä myös vartalon alueella esim. Selkä, hartiat tai dekoltee. Mainitsethan asiasta aikaa varatessasi, jotta tiedän varata riittävän ajan hoitoosi.
  • Aktiivinen tulehdus / ihottuma, tai rikkinäinen iho hoidettavalla alueella.
  • Veren välityksellä tarttuvat sairaudet.
  • Ihoa ohentava lääkitys.
  • Lääkkeellinen aknehoito: Mekaaninenpuhdistus vain hoitavan lääkärin luvalla/suosituksella.
  • Jos epäilet hoidon soveltuvuutta, ota yhteyttä!

Esimerkiksi akne tai hyvin tulehtunut pustulainen eli märkäpäinen iho eivät siedä aktivoivaa hierontaa.

Huomioithan, että kaikkien ihonpuhdistushoitojen jälkeen vältettävä 12 h saunomista, solariumia, auringonottoa, hikiliikuntaa sekä mekaanisia ärsykkeitä. Iho tarvitsee lepoaikansa puhdistuksen jälkeen

Pispalan Mummulan kasvohoidot

Varaa aika

Varaa aika Pispalan Mummulaan ajanvaraussivun kautta tai soittamalla mummulle numeroon 040 5928 499. Puhelinvarauksissa huomioithan, että puheluihin vastataan kun hoidoilta ehditään. Tarvittaessa jätä siis viesti vastaajaan, niin mummu soittaa sinulle takaisin.
2022-12-12T16:01:39+02:00
Go to Top