Kasvohoidot

Ole kaunis omalla tavallasi

Kasvohoito kevyesti:
Mummu pesee naaman

Ihotyypin mukainen puhdistus, kuorinta, hieronta, naamion aikana aktiivinen rentoutus ja hiuspohjanhieronta, lopuksi hoitavat voiteet. Kulmien siistiminen kuuluu hintaan.

Hinta: 59 €
Kesto: 1 h

Valitse hieronta

  1. Klassinen: Rentouttava decoltèn, niska/hartiaseudun ja kasvojen hieronta perinteisin ottein
  2. Sivellinhieronta: Hieronta yhdistää siveltimen lempeät sipaisut ja käsien herkän kosketuksen täydelliseksi rentoutushetkeksi.
  3. Kevyt Gua Sha –hieronta: Muotoiltujen, viileiden kivien tanssittamista kasvoilla, kaulalla ja decoltèlla lempeästi, mutta tehokkaasti.

Lue lisää

BiON-ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja. Palkittu ihonhoitosarja, joka on erikoistunut erityisesti vaihtoehtoiseen ja edistykselliseen aknen, sekä acne rosacean hoitoon.

Tuotteiden käytöllä on mahdollista saada akne hallintaan täysin luonnollisilla ja turvallisilla ainesosilla – yli 90% kaikista tapauksista. Kaikki hoitotuotteemme vahvistavat kokonaisvaltaisesti ihon luontaista terveyttä ja hyvinvointia. Tuotesarja on kehitetty Yhdysvalloissa yhteistyössä alan parhaimpien ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa.

  • Hoito sopii kaikille ihotyypeille, sillä tuotteet valitaan huolellisen ihoanalyysin jälkeen, juuri Sinulle sopiviksi.
  • Hoito sopii ensimmäiseksi kosmetologikäynniksi nuorelle, tällöin voidaan tehdä myös hoitosuunnitelma kotihoidon aloittamiseen.
  • Hetki hemmottelua ja rentoutumista sopii ihan kaikille, myös miehille!
  • Aktiivinen huuliherpes tai muu tarttuva ihotauti, kuume, muu infektio
  • Jos epäilet hoidon soveltuvuutta, ota yhteyttä!
  • Voit elää normaalia elämää, hoito ei aseta rajotteita.
  • Hieronnan jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä aineenvaihdunnan vilkastumisen vuoksi.

Pispalan Mummulan kasvohoidot

Varaa aika

Varaa aika Pispalan Mummulaan ajanvaraussivun kautta tai soittamalla mummulle numeroon 040 5928 499. Puhelinvarauksissa huomioithan, että puheluihin vastataan kun hoidoilta ehditään. Tarvittaessa jätä siis viesti vastaajaan, niin mummu soittaa sinulle takaisin.
2022-12-12T16:00:50+02:00
Go to Top