Kyllä mummu hoitaa

Hoidot

Kolottaako lihaksia? Haluatko naaman kuntoon ja silmät säihkyviksi? Vai otetaanko ihan vaan hetki aikaa rentoutukselle ja läsnäololle? Pispalan Mummulan hellät ihonhoitopalvelut on suunnattu erityisesti ikääntyville, rentoutushoidot ihan kaikenikäisille. Tiesithän, että saat ostettua myös lahjakortit Pispalan Mummulasta, joko paikan päältä tai etänä!

Silmät säihkyviksi

Mummu pistää väriä ripsiin. Ripsien värjäys kestovärillä. Käsien tai pään hieronta värinvaikutuksen aikana. Hinta 25 €, kesto 20 min.

Mummu pistää kulmat kuosiin. Kulmien muotoilu ja kestovärjäys. Käsien tai pään hieronta värin vaikutuksen aikana. Hinta 27 €, kesto 30 min.

Mummu pistää silmät koreiksi. Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu. Käsien tai pään hieronta värin vaikutuksen aikana. Hinta 35 €, kesto 45 min.

Naama kuntoon

Mummu pesee naaman. Ihoanalyysin mukainen alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, naamion aikana hieronta jatkuu päähieronnalla. Hinta 59 €, kesto 1 h.

Mummu hemmottelee. Ihoanalyysin mukainen alkupuhdistus, kuorinta, sivellinhieronta, omalle ihotyypille sopiva hemmottelunaamio, naamion aikana päähieronta. Hinta 74 €, kesto 1 h 30 min.

Mummu hellii huolet pois. Alkupuhdistus, ihotyypille sopiva kuorinta, lymfahieronta, naamio. Hinta 84 €, 1 h 30 min.

Mummu hoitaa naaman. Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, hieronta, naamio, naamion aikana päähieronta. Hinta 94 €, kesto 1 h 30 min.

Selän puali

Mummu raapii selkää. Selän puhdistus, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, hoitovoide. Hinta 59 €, kesto 45 min.

Koivet

Mummun kevyet askeleet. Jalkojen kylvetys,hieronta, naamio. Naamion aikana käsihierontarasvaus. Hoidon ajaksi on mahdollista saada lämmin kaurapussi harteille.  Hinta 49 €, kesto 1 h.

Mummun täyshoito koiville. Jalkakylpy, jalkojen kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä naamio. Naamion aikana käsien hieronta. Hoitavat tuotteet jaloille. Hoidon ajaksi mahdollista saada lämmin kaurapussi harteille. Hinta 87 €, kesto 2 h 15 min.

Mummu pistää koivet kuntoon. Jalkakylpy, kovettumien poisto, tarvittavat toimenpiteet kynsille, hieronta, hoitava voide. Kovettumat poistetaan lansetilla ja hellästi vesiporalla. Kynsien hoidon ajaksi mahdollista saada lämmin kaurapussi harteille. Hinta 79 €, kesto 2 h.

Näpit ojennukseen

Mummun sormikkaat. Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja hieronta, hoitovoide. Hinta 35 €, kesto 30 min.

Mummu pistää äkkiä kädet kuntoon. Kynsinauhojen siistiminen, kynsien viilaus ja kiillottaminen, käsivoide. Hinta 29 €, kesto 30 min.

Mummu värjää kynnet. Kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja lakkaus, sekä hoitovoide. Hinta 50 €, kesto 45 min.

Ihokarvat veks

Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.

Mummu sokeroi säihkysääret. Hinta 35 €, kesto 30 min.

Mummu sokeroi kainalot. Hinta 25 €, kesto 15 min.

Mummu sokeroi kasvot. Hinta alk. 10€, kesto 15 min.

Tiesitkö?

Pispalan Mummulan ajanvarauskortilla saat joka kymmenennen hoidon veloituksetta!

Pyydä oma korttisi mummulta.

Lymfahoidot

Mummu painelee nesteet kiertoon. Kasvojen puhdistus, lymfahieronta, naamio, naamion aikana käsihieronta. Hinta 79 €, kesto 1 h.

Päähieronta

Mummun nokkaunet. Intialainen päähieronta. Hinta 25 €, kesto 30 min.

Mummun päivätorkut. Intialainen pää- ja kasvohieronta. Hinta 49 €, kesto 45 min.

Kolottaville lihaksille

Klassinen hieronta lämmittää ja herättelee lihaksia unesta.Hieronnan tarkoitus ei ole satuttaa, vaan rentouttaa. Hoidon aikana on mahdollista saada kaurapussi tuomaan lämpöä lihaksille.

Mummun hoitavat kädet. Kesto 30 min, hinta 39 €.

Mummun hoitavat kädet. Kesto 45 min, hinta 49 €.

Mummun hoitavat kädet. Kesto 60 min, hinta 69 €.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta tehdään kuumilla kivillä lihaksia lämmittäen ja käsillä öljyn kanssa hieroen. Kivet eivät polta ihoa.

Mummun lämmin syli. Toivotun alueen hieronta käsin ja kuumilla kivillä. Hinta 45 €, kesto 30 min. tai 75€, kesto 60min.

Mummun lämmin syli ja rapsutus. Hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus koko keholle. Se edistää verenkiertoa ja poistaa kuollutta ihosolukkoa, jolloin hoitavat öljyt pääsevät tehokkaammin hoitamaan ihoa. Sen jälkeen kuumakivihieronta kokovartalolle kuumilla kivillä ja käsin. Hinta 95 €, kesto 1 h 15 min.

Täydennä hoitolahetkesi seuraavilla

Mummu selättää stressin. Aktiivinen rentoutus: Mindfulness tuokio Kesto 15 min, hinta 23 €.

Mummun tupluurit. Rentoutus. Kesto 15 min, hinta 19 €.

Kasvohoidon yhteydessä ripsien tai kulmien värjäys. Hinta 20 €.

Kasvohoidon yhteydessä ripsien värjäys ja kulmien muotoilu ja värjäys. Hinta 30 €.  

Mummulan Spesiaalit

Mummun hoitava syli. Aromaselkähieronta hoitavilla tuoksuilla. Ei sovi tuoksuherkille. Kesto 1 h, hinta 59 €.

Mummun unilaulu. Syvärentouttavaa kokovartalon sivellinhierontaa lämpimillä öljyillä ja hiljaisella rentoutuksella höystettynä. Kesto 1 h 15 min, hinta 59 €.

Mummun rento vapaapäivä. Aloitetaan rennosti asettelemalla kauratyyny harteille, jalat lämpimään veteen ja kupponen juotavaa käden ulottuville. Jutellaan hetki, laitetaan villasukat ja sitten hemmoteltavaksi. Pääset painopeiton alle hoitopetiin, himmennetään valoja, valitaan energisoiva valon väri ja aletaan kevyellä kasvohoidolla ja jatketaan hellällä pää-, kasvo- ja niskahieronnalla. Kun päänalue on hierottu, hierotaan kädet ja sitten vielä jalat. Laitetaan naamiot kasvoille, käsiin ja jalkoihin. Peitto korviin ja hetki aivan hiljaa, lempeän musiikin soidessa.
Kun aika on mummu tulee herättelemään Sinut hellästi tähän hetkeen. Hoitotuotteet kasvoille, käsille ja jaloille . Kesto 1 h 45 min, hinta 95 €.

Mummun kulta. Yhdistetty jalka- ja kasvohoito rentoutuksella, jalkakylpy, kasvohoito (kuorinta, hieronta, kultanaamio), jalkahieronta, lämmin öljynaamio jaloille, naamioiden aikana syvärentoutus. Hoidon kruunaa kultahippukonvehti ja kuohujuoma. Kesto 2 h, hinta 155 €.

Tervetuloa!

Tervetuloa ikään ja sukupuoleen katsomatta, kyllä Mummu hoitaa ja huolehtii!

Voit tulla hyvissä ajoin ennen hoitoasi, että ehdit huokaista ja rentoutua jo ennen hoitoa. Kylmällä ilmalla voit vetää villasukat jalkaan, huivin harteille ja istahtaa nauttimaan Mummulan rentouttavasta tunnelmasta.

Jos taas kesähelle korventaa tai muuten hikikarpalot juoksee selkää pitkin, nauti hetkinen Mummulan viileydestä ja raikkaasta odotustilasta.

PS. Mummu tarjoaa hoidon yhteydessä lämpimän tai kylmän juoman kaupan päälle!

Tervetuloa!
Footlogix
Bion
Sky

Varaa aika

Varaa aika Pispalan Mummulaan netin kautta osoitteessa www.timma.fi/pispalanmummula tai soittamalla mummulle numeroon 040 5928 499. Puhelinvarauksissa huomioithan, että puheluihin vastataan kun hoidoilta ehditään. Tarvittaessa jätä siis viesti vastaajaan, niin mummu soittaa sinulle takaisin.